Blev bedre til fodbold og træn alene

rebounder fodbold

Det kræver meget at blive en dygtig fodbold spiller. Ikke alen kræver det, at man bruger mange time ri klubben, men man kan også træne alene, så man bliver endnu bedre. Dette er især godt, hvis man har ambitioner med sit spil, som man gerne vil opnå. Der er forskellige redskaber man kan tage i brug hvis man gerne vil begynde at træne fodbold på egen hånd hjemme i sin have. Eksempelvis kan man købe en rebounder fodbold, så man kan træne forskellige skudteknikker pegen hånd hjemme i sin have. 

På den måde kan man øve de ting, som man ikke har nok tid til at træne når man er til træning, go blive endnu bedre i sit fodbold spil.

God til både træning og leg

En rebounder har mange forskellige funktioner. Den bruges naturligvis både til træning, men kan også være et godt redskab til leg, når man har vender over og spiller lidt bold i haven. Derudover er det et redskab, som selv de professionelle spillere tager i brug, så hvis man ved hvad man skal gøre, så kan man få mange seriøse træningstimer ud af sin rebounder. Det er altså vigtigt, at man ikke kun bruger sin rebounder til træning, men man også hygger sig med sporten, så det ikke bliver en pligt at træne, men mere noget man har lyst til at gøre. 

Man kan for eksempel gå på YouTube, og finde forskellige typer af træning man kan lave på sin rebounder, dernæst kan man træne disse øvelser til perfektion, så man får alle sine skudteknikker til at spille perfekt. Især hvis man har nogle kammerater man kan øve med kan man få meget ud af en rebounder Det handler bare om, at man skal vide hvilke øvelser man kan tage i brug. Man kan også spørge sin træner til råds om han eller hun har nogle gode øvelser, som man kan tage med hjem og lave i haven. 

Hvad koster en fodbold rebounder?

Der er naturligvis mange forskellige modeller af reboundere, som passer til forskellige aldersgrupper og forskellige niveauer inden for sporten. De billigste koster omkring 500 kroner, hvor man skal slippe op mod 1200 kroner for de dyreste. Hvis man vil give en rebounder i gave, så er det vigtigt man tjekker hvilken rebounder der passer til barnets alder, så man ikke vælger en, hvor nettet er for stramt eller løst. 

Det kan være en god ide at snakke med barnets træner om hvilken rebounder der passer bedst til barnets alder og niveau, så man vælger den rigtige størrelse. reboundere findes også i mange forskellige størrelser. Den mindste er 110 x 110 og den største er 180×150. Disse forskellige størrelser er også egnet til forskellige øvelser, men til havebrug og hjemmetræning er det rigeligt at bruge en enkelt rebounder, eftersom det ikke er meningen, at man skal have en hel fodbold træning i haven med sine venner. Blot bruge den til lidt øvelser og sjov. 

Du vil måske også kunne lide