Få en sund frokostordning til din arbejdsplads i København

frokostordning københavn

I de seneste par år er der kommet et stort fokus på folkesundheden. Det betyder, at der også er kommet et større fokus på den mad, man indtager i hverdagen. Det er ikke altid helt nemt at spise sundt. Især ikke hvis man i arbejdspladsens kantine hele tiden bliver fristet af diverse fedtholdige lækkerier.  

Hvis man som arbejdsgiver ønsker at give sine medarbejdere sunde og varierede muligheder til frokost, så prøv en frokostordning i København.  

Vælg den bedste leverandør 

Der er mange valgmuligheder, når det kommer til leverandører af mad til frokosten. Dog er især en leverandør specielt god. Det er Ryde Gastronomi, som netop har specialiseret sig inden for sund og lækker mad til frokosten på arbejdspladsen.  

De har mange valgmuligheder, som man kan vælge fra, og medarbejderne vil uden tvivl sætte pris på den smagfulde frokost. Råvarerne er derudover exceptionelle. Der bliver ikke gået på kompromis med dette. Derfor er råvarerne altid friske og økologiske og købt så lokalt som muligt.  

Alt, hvad der bliver serveret, er hjemmelavet, og det kan i den grad smages. På deres hjemmesider svømmer Rydes Gastronomi i gode anmeldelser fra tilfredse kunder, som virkelig har nydt deres mad. Så bestil frokostordning København hos Ryde Gastronomi.  

Hvorfor man skal have en frokostordning  

Der er mange arbejdspladser, som har en frokostordning i København, men det er langt fra alle, der har en sund en af slagsen. Når man gerne vil have nogle produktive medarbejdere, så er det vigtigt, at den mad de indtager, er sund og varieret. Dette er langt fra for at styre deres kostvaner, men de præsterer faktisk bedre på arbejdet, når de har et stabilt blodsukker. 

Man tænker generelt langt mere klart, og man er mindre tilbøjelig til at opleve, at hjernen lukker fuldstændig ned overfor lidt sværere opgaver sidst på eftermiddagen. Det er måske ikke noget, man sender en ekstra tanke som arbejdsgiver, men maden de ansatte spiser, påvirker dem i høj grad. Derfor er det vigtigt, at man selv sørger for en frokostordning i København til sine ansatte.  

Mange kommer langvejs fra, når de arbejder inde i hovedstaden. Man kan opleve, at ens medarbejdere pendler op mod to timer for at komme på arbejde. Når de gerne vil arbejde så langt væk hjemmefra, må det også betyde en vis dedikation. Vis derfor, at man som lederen sætter pris på sine hårdtarbejdende medarbejdere med en frokostordning i København.  

Det specielle ved Ryde Gastronomi 

Når man bestiller sin frokostordning i København fra Ryde Gastronomi, så får man mad, der er specielt komponeret af en dygtig kok og ernæringsterapeut.  

Det betyder heller ikke noget, om firmafrokosten kun er for to personer, eller om den er for 200 mennesker. Det gør ingen forskel, for kvaliteten kommer af den grund ikke til at dale. Kvaliteten og tilfredsheden hos kunderne er det, som kommer først for Ryde Gastronomi.  

Så hvis man ønsker at forkæle sine medarbejdere eller sende en idé til chefen, så foreslå da Ryde Gastronomi.  

Du vil måske også kunne lide