5 gode grunde til du skal leje festtelt her

festtelt leje

Nedlukningerne er for alvor bag os, og der er mange fester der skal indhentes. Både vi, vores familie og vennerne længes efter at komme ud og have det sjovt. Det kan dog være rigtig svært at booke lokaler til de store fester, da alt er optaget. Mange har udskudt de store fester i lang tid, og det lægger pres på restaurationerne. Den optimale løsning er faktisk simpel, festtelt leje, hold festen hjemme i din egen have, og bare rolig det er ikke kompliceret. Her får du x gode grunde til at du skal benytte Telt Service festtelt leje.   

En virksomhed med mange års erfaring 

Når man skal holde fest, så er der som regel en del at se til, mad, invitation af gæster, tøjvalg, oppyntning, opsætning af telt osv. Derfor er det rart når så mange af tingene som muligt bare glider ukompliceret, og det gør de når du benytter festtelt leje hos Telt Service, som er en virksomhed med over 60 års erfaring. Med så lang tid i branchen kan du trygt regne med at de har 100% Styr på hvad de laver.   

Der er styr på sikkerheden 

Har du styr på alle reglerne når der skal opstilles et festtelt i haven? Ved du hvornår teltet kræver certificering og godkendelse og hvornår det ikke gør. Sikkert ikke, for det gør de færreste almindelige mennesker. Men når du benytter dig af festtelt leje hos Telt Service, så behøver du heller ikke at tænke mere over det. Der er helt styr på sikkerheden, og de sætter både teltet op og piller det ned igen efter endt fest. Samtidig sørger de for at alle sikkerhedsforanstaltninger er i orden.    

Få komplet rådgivning og vejledning 

Er du i tvivl om hvilket festtelt der egner sig bedst, hvor det er bedst at placere dansegulvet, hvor meget brandudstyr der bør være til stede under festen eller hvordan du får den optimale belysning til jeres skønne fest. Så vil du helt sikkert sætte pris på den rådgivning og vejledning du kan få hos Festtelt Service i forbindelse med festtelt leje. Har du brug for et besøg og en snak hjemme hos dig selv inden du vælger, så er det en del af den gode kundeservice.   

Få alt til festen et sted 

Når du skal bruge festtelt leje, så har du også ofte brug for mange andre ting, såsom borde, stole eller bænke, service, drikkevarer, osv. For at gøre det hele så nemt som muligt for dig selv, er det bedste at samle så meget som muligt et sted, derfor tilbyder Telt Service heller ikke bare festtelt leje, men faktisk komplette løsninger, hvor du kan få stort set alt til din fest. Lige med undtagelse af maden.  

God kundeservice 

Når du henvender dig til Telt Service vedr. festtelt leje, eller andet til din fest så får du altid en god kundeservice af venligt og imødekommende personale. Som du har kunne læse ovenfor så bliver der faktisk sørget for alt, så du bare skal koncentrere dig om dine gæster og at have en god fest. Det er god kundeservice 

Du vil måske også kunne lide