Sådan kan du finde den rigtige kattemad til din kat

kattemad

Du kender sikkert allerede til det udsagn, der lyder på, at hunden er menneskets bedste ven, men det er der nok mange katteejere, der ikke er helt enige i. For dem er katten den bedste ven fra dyreverdenen, som man kunne ønske sig. Selvom katte er meget mere uafhængige end hunde, kan de stadig sagtens knytte sig lige så meget til deres ejere, som hunde kan. Uanset om man bedst kan lide hunde eller katte, eller om man elsker dem begge lige højt, så kan alle dyreejere vist blive enige om, at det er hyggeligt at have et dyr til at gå rundt i huset, som man kan komme hjem til.

Ender du altid med at købe noget, som din kat ikke gider?

Hvis du er en kommende katteejer, eller hvis du allerede ejer en kat, så kender du sikkert også til de situationer, hvor man har købt det fineste kradsetræ, som katten kan kradse i, den blødeste pude, som den kan sove på og en masse legetøj. Dog ender det ofte med, at katten faktisk slet ikke gider at bruge alle de ting, som man har købt til den, og den foretrækker måske bare at sidde i en gammel papkasse og at kradse lidt i træerne udenfor eller måske lidt i husets inventar. Det er ikke helt til at vide, hvorfor katten ofte vælger de luksuriøse ting fra. Ligesom det kan være svært at finde det rigtige kradsetræ, den rigtige seng og meget andet til katten, kan det også være svært at finde den rigtige kattemad til den. Nogle gange kan man godt være tilbøjelig til at tro, at ens kat simpelthen er kræsen, og det kan faktisk også godt være sandt.

kattemad

Katte er ikke ens, og det er deres præferencer heller ikke

Ligesom mennesker er forskellige og derfor har nogle madretter, som de elsker, og nogle, som de slet ikke kan udstå, så har katte det på samme måde. Katte er nemlig heller ikke ens, og derfor er det heller ikke det alle katte, der kan lide den samme slags kattemad, og derudover er der også nogle faktorer, der spiller ind for, hvilken slags kattemad, der ville være det bedste valg for katten. Ting såsom kattens alder og dens pelstype er bare en række af de ting, der spiller ind for, hvilken slags kattemad, der ville være den bedste for den.

Prøv dig frem!

Det kan derfor godt blive svært at finde ud af, hvad for noget kattemad, man bør købe til sin kat, men bare rolig. Du er nemlig slet ikke den eneste katteejer, der er helt i vildrede om, hvilken slags foder, de skal købe til deres kat, og derfor er der i mange online butikker en såkaldt smagsgaranti, hvilket betyder, at hvis katten har spist mindre end en fjerdedel af kattemaden, kan du aflevere maden tilbage og få dine penge tilbage. Dem kan du så bruge på at købe en ny pose og se, om din kat så kan lide den mad, du nu har fundet til den. En af de butikker, der tilbyder dette, er på siden, som du kan finde via linket, så prøv at tage kig!

Du vil måske også kunne lide