Anette Wille Jewelry til den sofistikerede

Anette Wille

Der er et hav af smykker at svømme i derude. Du kan vælge imellem en masse forskellige typer med forskelligt udtryk. Er du til det rå, men diskrete og sofistikerede, så skal du kender til Anette Wille og hendes smykker.

Anette Wille er en dansk guldsmed og smykkedesigner, der går op i sit håndværk. Hun udvælger selv de sten og perler, der er i smykkerne, og der ligger nogle helt bestemte tanker bag hendes design.

I Anette Wille smykker finder du et råt udtryk, der samtidig er diskret og sofistikeret. Smykkerne passer til alle lejligheder og er et kvalitetsvalg.

Lidt, men godt

Med alle de smykker, der er at vælge imellem i dag, kan du nemt ende med at eje rigtig mange smykker. Så skal du hver dag bruge tid på at overveje, hvad du vil have på. Nogle af smykkerne passer måske ikke til alt dit tøj, så dem kan du kun sjældent have på. Andre passer ikke til bestemte lejligheder. Så du kommer hurtigt til at have en masse smykker liggende i dine skuffer.

I stedet for at købe mange smykker, der har forskellige stærke udtryk, kan du holde dig til nogle få. Vælg nogle få smykkesæt, som passer til det meste tøj og til de fleste lejligheder. Vælg kvalitetssmykker som dem fra Anette Wille, så de også holder længe. Pas godt på dem, så de holder sig pæne længe.

Med færre valgmuligheder bliver det nemmere for dig i hverdagen – og også til fest. Desuden bidrager du ikke til det store overforbrug, der i dag er ved at ødelægge vores planet.

Anette Wille

Vælg kvalitet

Du vil altid blive glad for at have valgt kvalitet. Når det kommer til smykker, betyder kvaliteten meget. Vælg hellere smykker, der er lavet af en guldsmed som fx Anette Wille, end smykker, der er lavet på samlebånd og lige så godt kunne være af plastik.

Kvalitet er pænere at se på. Når der er arbejdet kærligt og grundigt med hvert smykke, kan man se det. Du vil også kunne have smykket i meget længere tid, fordi det ikke lige så nemt går i stykker. Et kvalitetssmykke kan gå i arv i mange generationer, hvis alle passer godt på det.

Pas godt på dine Anette Wille smykker

Det kan betale sig at investere i smykker af god kvalitet. Hvis du vel at mærke husker at passe på dem. De skal behandles ordentligt, hvis de skal holde sig pæne og holde længe.

Du kan altid spørge, hvor du køber dine smykker. Bed om at få nogle gode råd til at passe godt på dit køb. Så vil du få nogle gode tips.

Det handler om at tænke på, hvad du udsætter dine smykker for. Skal du i klorvand, så tag smykkerne af, så de ikke bliver udsat for det. Skal du i saltvand, kan du også tage dem af. En tur i haven med lugning og gravning er heller ikke altid så godt. Og så opbevar dine smykker i separate stofposer, når du ikke bruger dem.

Du vil måske også kunne lide