Brug psykoterapi i København til at opnå dit potentiale

Når der er tale om psykoterapi og psykologisk behandling, så tror mange fejlagtigt at det kun handler om psykisk sygdom. At man kun opsøger en psykoterapeut i København hvis man som par lige er ved at gå fra hinanden, man har mistet sit job, eller været igennem et traume.

 Men sandheden er at en Psykoterapeut i København også kan bruges til mange andre ting, som f.eks. personlig udvikling.

 Selvom man hos https://thepraxis.dk/psykoterapeut-koebenhavn/ ofte behandler folk med: 

  • Bekymring
  • Stress
  • Angst
  • Depression mm,

Så hjælper man også folk med at blive en gladere og bedre udgave af sig selv, inden problemerne opstår

Se dit parforhold efter i sømmene

Der er masser af ting i et parforhold der kan gå galt, og alle par kan næsten altid finde noget de er uenige om. Men måske det kan være en fordel at styrke parforholdet allerede inden problemerne opstår.

 Er du den bedste partner du kan blive? Kan du bidrage med nye og positive sider til jeres parforhold? Er du klar til de forandringer jeres fremtid rummer sammen? 


 Og har i en fælles plan for hvor forholdet er på vej hen? Ofte ses det nemlig at par der ikke har en plan, driver stille og roligt fra hinanden. Se dit parforhold og dig selv efter i sømmene. 

Hvad med drømmejobbet?

Har du længe ønsket dig et nyt job? Selvom du måske er meget godt tilfreds med dit nuværende job, så indeholder det måske ikke helt de aspekter du havde forestillet dig, og måske venter der noget nyt til dig derude.

 Det kan være du føler du mangler kvalifikationerne, eller ikke tør tage springet? Måske føler du dig bundet af loyalitetsmæssige grunde, selvom du egentlig gerne vil noget andet.

 Brug en psykoterapeut i København til at opnå den personlige udvikling der skal til for at du tør søge drømmejobbet, eller måske at kaste dig ud i livet som selvstændig. Ofte skal der meget mindre forandring til end vi går og tror. 

Bliv klogere på dig selv? 

Har du undret dig over hvorfor du bliver sur på din kæreste, eller skælder børnene ud uden grund. Hvorfor du egentlig ikke er særlig god til gruppearbejde, eller bliver ved med at få 4 til eksamen når du får 12 i årskarakter.

 Psykoterapi handler langt hen ad vejen om at reflektere over hvem man er som menneske og hvorfor man handler som man gør. Gennem dine handlinger opnår du nemlig særlige reaktioner, ændrer du dine handlinger vil du naturligvis også støde på nye reaktioner.

 Ved at være nysgerrig og kigge ind af i samarbejde med en professionel psykoterapeut, kan du opleve hvor simpelt du kan ændre på små ting i din adfærd og opnå bedre og mere ønsket resultater end du måske gør i dag. 

Hvad koster psykoterapi?

Det kan være forskelligt hvad det koster at gå til psykoterapi i København, men typisk ligger priserne på omkring 1000 kr. for en time. Det kan lyde af meget, men det er en investering du laver i dig selv, og ofte skal der slet ikke så meget terapi til for at lave store forandringer.

Du vil måske også kunne lide