Sådan får du succes med at stoppe med at ryge

E cigaretter

Der er mange ter i livet, der er svære. En af de ting, som man altid siger, der er svær, er at stoppe med at ryge. Det kan være, at det er noget, du kender til. Måske du selv før har prøvet på at stoppe med at ryge? Der er et hav af forskellige muligheder, man kan vælge mellem, når man gerne vil stoppe. Der er nogle, der går ”kold tyrker” og stopper fra den ene dag til den anden. Det er det dog, de færreste, der er i stand til. Der er også nogle, der benytter sig af hypnose eller coaching. Andre går måske til psykolog, og nogle sætter sig selv mere ind i, hvor skadeligt det er. Det kan være, at du efterhånden synes, du har prøvet i lang nok tid. Når der er noget, man gerne vil, men som er en udfordring at opnå, så er det nemt at komme til at give op, hvad man også stadig kan lide den ting. Du kan sikkert også stadig lide at ryge, men du er måske træt af, hvor slemt det kan gå ud over dit helbred. I denne artikel kan du blive klogere på, hvordan du endelig kan få succes med dit rygestop! 

Brug et andet alternativ 

Det kan være, du også har prøvet at skifte over til tyggegummi. Men hvad med at skifte over til e-cigaretter fra  

Go smoke? Måske tyggegummiet ikke virkede, fordi det slet ikke giver den samme følelse, som rygning giver. Når man ryger, så er det også lidt en pause, man holder for sig selv. Det er noget andet med tyggegummi, som man snildt kan have i munden, mens man f.eks. sidder og arbejder. Der er også mange, der kommer til at bruge virkelig mange penge på tyggegummi, og det ender faktisk ofte med at blive dyrere end at ryge. Det er naturligvis et sundere alternativ, men det måtte også gerne være billigere. Du kan opleve at det både bliver billigere og sundere, hvis du i stedet for skifter til e-cigaretter. 

Du skal ikke stoppe med at ryge 

Det betyder faktisk også, at du ikke skal stoppe med at ryge. Du får i hvert fald en meget lignende følelse, men det er bare ikke på bekostning af dit helbred mere. Når man vaper på en e-cigaret, så indånder man nemlig kun damp, og det er derfor ikke et tobaksprodukt, som er så dårligt for ens lunger. Du får stadig nikotin, når du ryger på en e-cigaret. Det betyder naturligvis, at du ikke vænner dig af med at få nikotin. Til gengæld behøves du heller ikke til at vænne dig af med det, for du får det stadig på en sundere måde. 

Forskellige smage 

Det er også meget sjovere at ryge e-cigaretter, end det er at ryge cigaretter. Du kan nemlig købe e-væske med flere forskellige smage, så det kan blive en ny oplevelse at ryge hver gang. Du kan stadig gå ud sammen med dine venner, når de ryger. Du passer bare bedre på dig selv. 

Du vil måske også kunne lide