Lav fysisk markedsføring med papkrus med logo

Papkrus

Når man har en virksomhed, så ved man sikkert også, hvor vigtigt det er at fokusere på markedsføringsdelen. Hvis man ikke har en god markedsføringsplan, så kan det være svært at få kunder til forretningen. Hvis man ikke har kunder i forretningen, så kommer der ingen penge i kassen, og så er der faktisk ingen grund til at have en virksomhed. Det kan være, du er god til at fokusere på online markedsføring. Men har du også tænkt over, om du bør lave noget fysisk markedsføring?

Online markedsføring vs. fysisk markedsføring

De fleste af dine potentielle kunder kommer til at finde dig på nettet, og derfor er det klart, at man som virksomhed bør smide flest penge i ens online markedsføring. Det betyder dog ikke, at man behøves at ignorere den fysiske markedsføring. Fysisk markedsføring omhandler alt den markedsføring, der ikke foregår digitalt. Det er altså ikke Facebook – eller Google Ads, der indgår her. Nej, fysisk markedsføring handler om den markedsføring, hvor man skaber reklame for sig selv i fysiske rammer. Men hvordan gør man så det? Jo – det kan du f.eks. gøre med papkrus med logo.

Giv kunderne noget at snakke om

Du har sikkert før prøvet at købe en kop varm kaffe på en tankstation. Har du også tænkt over, at der for det meste er et logo derpå med tankstationens navn? Her benytter de sig af fysisk markedsføring – og du kan gøre det samme. Hvis du f.eks. er til en messe, hvor din virksomhed præsenteres, så kan det være en god idé at dele ud af noget drikkelse i papkrus med logo. På den måde kan du give potentielle kunder noget at snakke om, når de går rundt. De ser konstant dit navn på koppen, og derfor kommer de heller ikke til at glemme, at du er der. Det kan betyde, at de ender med at kontakte dig, når de har brug for det produkt eller den service, som du kan tilbyde.

Det udviser professionalisme

Som virksomhed er det også meget vigtigt, at man præsenterer sig selv seriøst. Hvis man ikke kan tage sig selv seriøst, hvordan skal andre så kunne? Du kan vælge at udvise professionalisme ved at have papkrus med logo. Der er ingen useriøse virksomheder, der ville have papkrus med logo. Du kan derfor vælge at vise, at I er seriøse ved at have papkrus med logo.

Skab synlighed

Når man har en virksomhed, så er det vigtigt, at man skaber synlighed omkring sig selv. Dette kan som sagt gøres på mange måder. Du kan dog aldrig rigtig gøre for meget, og derfor er der heller ingen grund til ikke at prøve lykken med papkrus med logo. Det kan godt være, at det overhovedet ikke hjælper, men det kan også være, at du får 10+ henvendelser på grund af dine papkrus med logo. Man ved det aldrig, og derfor kan det godt betale sig at prøve lykken. Det skal man også gøre engang i mellem.

Du vil måske også kunne lide