Lær mere om lægevidenskab med Try Medics

Try Medics

Drømmer du om en fremtid inden for medicin? Der er mange spændende karrierer, hvis du søger i den retning, og det vil byde på et job med fart på. Synes du ikke, at du kan komme ud at arbejde hurtigt nok? Så kan du forsøge dig med et praktik ophold i udlandet ved at tjekke www.trymedics.dk/

Vil du have et sundhedsfagligt job? 

Try Medics er helt perfekt for dig, som gerne vil begive dig ud i et sundhedsfagligt job. Try Medics byder nemlig på ophold, hvor du kan komme til et land Afrika og være med til at overvære livet på et lokalt hospital. Der findes mange forskellige muligheder inden for professioner; det kan være, at du vil være med i blandt lægerne, at du vil se sygeplejerskerne over skulderen, at du vil vidne mirakler ved at være jordemoder, eller en af de andre jobs, som Try Medics tilbyder dig at overvære. Det vil være en helt unik oplevelse, som du selvfølgelig vil komme til at dele med andre ildsjæle. 

Til dig, der har færdiggjort din ungdomsuddannelse 

Try Medics tilbyder ophold, som er specifikt designet til dig, der har færdiggjort din ungdomsuddannelse, men endnu ikke er startet på en videregående uddannelse. Disse ophold kan fokusere på læger, sygeplejersker, jordemødre, tandlæger eller fysioterapeuter alt efter dine præferencer. Det er super godt, hvis du endnu er usikker på dit studievalg; det kan nemlig afklare, om en sundhedsfaglig karriere er vejen frem for dig. Hvem ved, måske får du blod på tanden og finder din passion? 

Til dig, der har begyndt din videregående uddannelse 

Der findes selvfølgelig også et hold til dig, der allerede er i gang med en videregående uddannelse. Ligesom med holdet for de, der ikke studerer endnu, kan du vælge imellem medicin, sygepleje, jordemoderskab, odontologi eller fysioterapi. Opholdet kan eventuelt koordineres med din uddannelsesinstitution, så det tæller som en del af din undervisning, og dermed vil der være specifikke krav til opholdet, samt de opgaver, som du vil foretage på hospitalet. Tager du på opholdet i en ferie, vil der ikke være krav til forløb og indhold. Dit nuværende uddannelsesniveau vil selvfølgelig altid blive taget i betragtning. 

En autentisk hverdag 

Noget af det, der gør et ophold med Try Medics så specielt, er, at det er en meget autentisk og ægte oplevelse. Her skal du ikke danne dig et billede ud fra en bog eller en online artikel; du får lov til at se og være med i den virkelige verden. Du vil få et indblik i et anderledes sundhedsvæsen, og du vil se, hvad sundhedspleje betyder i et U-land. Du vil få erfaring, som du vil kunne bruge til noget. 

Tag af sted med Try Medics 

Et ophold med Try Medics vil være noget helt specielt, som du aldrig vil glemme. Du vil skabe stærke venskaber både imellem de lokale og de andre, som du rejser med, og du vil opleve en unik kultur, samtidig med at du vil få værdifuld viden om sundhedsfagligt arbejde. Hvad ellers kan man ønske sig? 

Du vil måske også kunne lide