Få den bedst mulige hjælp til dit byggeprojekt

Du kan få hjælp til lige præcis det som du står af byggeri af, entreprenør København, Egerbyg. Denne storentreprise kan hjælpe dig med alt indenfor tømrerarbejde, murerarbejde, elektrikerarbejde, VVS-arbejde og malerarbejde. Dette gælder uanset hvor stort eller småt, så kan du få hjælp til dit projekt. Dette kan både være råd og vejledning, eller at de sørger for at det bliver lavet som du vil have det. Du kan altså selv vælge hvor stor en del af processen du vil være en del af. Her er der tre forskellige inddelinger af entreprisen indenfor Egerbyg, https://egerbyg.dk/

Få rådgivning og hjælp med fagentreprise

Dette er en mulighed for dig som selv gerne vil stå for projektet, og som har muligheden for selv at stå for byggeprojektet hele vejen igennem. Du er i dette tilbud selv leder og ansvarlig for byggeprojektet, men du får en byggerådgiver, som kan hjælpe dig igennem hele processen, så du ikke står helt alene.

Hovedentreprise sørger for alt håndværket

Med hovedentreprise står Egerbyg for at alt bliver bygget, og for alt håndværkerarbejdet. Men her laver du selv tegninger og planer for hvordan tingene skal være, og er ansvarlig for tilsynet af projektet.

Få det så nemt som muligt med Totalentreprise

Med denne pakke skal du ikke tænke på noget som helst, da der bliver sørget for hele projektet. Her skal kunden bare vise hvordan de vil have det til at være. Der bliver også sørget for at der er de rigtige tilladelser til byggeprojektet.

Hvis det lyder som noget du godt kunne tænke dig, kan du simpelthen bare få et uforpligtende tilbud eller et prisoverslag, så du ved hvad der ville kunne komme til at koste. Samtidig med det kan du læse nogle af alle de anmeldelser som Egerbyg har fået af deres mange tidligere kunder, så du kan få et bedre billede af firmaet. Du kan også se noget af det arbejde som er blevet lavet med Egerbyg, så du kan se eksempler på nogle færdige projekter. Disse projekter er både af lejligheder, huse, første sale, enkelte rum som badeværelser og køkkener, eller større ting som en helt ny bygning. Uanset hvad du kunne tænke dig, så kan Egerbyg med stor sandsynlighed hjælpe dig med det. Hvis du vil se mere, kan du endda også følge Egerbyg i programmet på DR1, Hjem til forvandling. Du kan være sikker på at få kvalitet med i prisen, da Egerbyg også var nominerede til årets håndværker i 2018, efter at have vundet prisen i 2015. Med det er der en sikkerhed i at dette firma fra 2007, kan levere et stykke arbejde med god erfaring og kvalitet. Udover det, vandt de også CSR People Prize i 2016, for deres sociale ansvar, både for kolleger og det lokale samfund. Der bliver lagt vægt på resultatets værdi og kvalitet, uanset om det er blot et par vinduer, eller om det er en helt ny bygning der skal laves bunden. Hvis du er i tvivl, kan du også frit kontakte Egerbyg. 

Du vil måske også kunne lide