Få fat i dit nye træ spisebord

Spisebord af træ

Træ er blevet et populært materiale til møbler og dekoration i hjemmet igen, og det giver god mening. Det gør det fordi at træ kan laves og fås på mange forskellige måder. Det kan laves i så mange forskellige farver, nuancer, former og meget mere. Der er så mange forskellige former af træ bare i sig selv. Alle i deres helt egen farve og følelse. Det varierer nemlig meget mellem de forskellige træsorter hvordan de føles, hvor hårde eller bløde de er, og især hvordan de ser ud. Det kan altså laves meget individuelt og personligt, når man laver træ spiseborde eller andre møbler for den sags skyld. Det er et smukt håndværk, og et materiale der kan laves på næsten alle måder. Der er altså mulighed for at lave et træ spisebord, næsten lige som du vil have det. Om det skal være rundt med plads til fem, eller langt og firkantet med plads til 10, så er det muligt at lave med træ. Noget af det smukke med træ, er også at der ikke kan laves to helt ens. Selvfølgelig kan stil, form og nogenlunde også farve, men hvert træ spisebord er sit eget, grundet årene i træet. Selvom to træ spiseborde er lavet af det samme træ, så er de stadig ikke helt ens. Det er altså en perfekt måde at få sit helt eget og unikke bord.

Spisebord af træ

Få dit træ spisebord hos Træfolk

Træfolk er et firma der er specialiseret i at lave møbler og interiør i træ. Det er en virksomhed som laver dansk håndværk, og dansk håndværk i kvalitet. Danmark er kendt for vores flotte designs og møbler, både af træ og andre materialer. Derfor ligges der meget i møblerne og deres kvalitet, og det gør der også hos Træfolk. Her står de helt selv for indkøb, produktion og design. Der bruges også kun lokale og danske leverandører. Derudover kan du trygt stole på at alt træ der bliver brugt, er FSC certificeret, og er dermed også godkendt. Det er altså kun helt bæredygtige produkter der bliver lavet hos Træfolk.

Du kan komme og se de forskellige værker som Træfolk har lavet, blandt andet også deres træspiseborde, i deres showroom, eller på deres hjemmeside. Det kan være deres træ spiseborde du vil kigge på, eller et plankebord, bænk, kommode eller noget helt andet. Der er flere ting at vælge imellem, i deres udvalg af møbler i træ. Du kan også få lavet et træ spisebord eller andre møbler efter ønske. Med de rette mål, og valg af olie og stil og så videre, så kan du få lavet dit helt eget møbel, lige som du vil have det. Du har altså mulighed for at designe og få lavet dit helt eget træ spisebord til dit hjem. På den måde er du sikker på at få dit nye møbel, lige som du vil have det. Du kan altså få fat i Træfolk for en personlig og bæredygtig løsning.

Du vil måske også kunne lide